Yapı Kredi Bahabey Şubesi Açıldı

7 01 2011

yapi_kredi_bahabey_subesi_acildiYapı Kredi Bankası’nın Çorum’daki üçüncü şubesi Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi No: 19/A adresinde açıldı.
Yapı Kredi Bankası’nın Çorum’daki üçüncü şubesi Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi No: 19/A adresinde açıldı. Bankanın açılış kurdelesini Şube Müdürü Ayşin Genç ve Yapı ve Kredi Bankası İç Anadolu Bölge Müdürü Sadri Albaz kesti. Açılışa CHP İl Başkanı Tufan Köse ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış sonrası kokteyl verildi.
Bahabey Şube açılış kokteylinde bir konuşma yapan Şube Müdürü Ayşin Genç, Ekim ayından bu yana merkez ilçede faaliyet gösteriyor olmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Müşterilerine sundukları ayrıcalıklı ticari ve bireysel Yapı Kredi hizmetleriyle, gelişen ve büyüyen Çorum ili ekonomisine katkıda bulunmak adına yola çıktıklarını dile getiren Genç, Bahçelievler Mahallesi sakinlerini, şubelerinin bankacılık hizmetlerinin yanında sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi diğer bankacılık alanlarıyla da buluşturuyor olmaktan duydukları heyecanı iletti.
Haber Kaynağı: Yayla Haber
Çorum Bahabey Caddesi
Behçelievler Mah. Bahabey Cad. No 19/A
Merkez İlçe Çorum
Tel:364- 221 02 14 Fax:364- 216 19


İşlemler

Information

Yorum bırakın