Deniz Bank Konaklı’ ya Şube Açıyor

27 09 2010

KONAKLI TURİZMİN OLDUĞU GİBİ TİCARETİNDE GÖZ BEBEĞİ

Konaklı Beldesi turizm alanında her geçen gün biraz daha ilerliyor ve gelişiyor ise aynı orantıda ticari alanda da gelişmeye devam ediyor. Gerek turistik tesislerin sayısı gerekse tarım ve ticaret alanında büyük bir potansiyele sahip olan Konaklı her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Bankaların yeni gözdesi

Konaklı beldesinde şuana kadar beş (5) adet bankanın şubesi bulunmakta, yeni inşa edilen iş yerinin bitmesiyle birlikte gelecek olan bankayla birlikte bu sayı altıya (6) yükselecek.

Telatiye Mahallesi İstiklal Caddesinde  Konaklı Belediyesine ait taşınmazDENIZBANK üzerinde bulunan parsele yapılmakta olan toplamda 340 metre kare iki katlı ve otoparklı banka inşaatı büyük bir hızla devam etmektedir. Konaklı Belediyesi tarafından Deniz Banka 10 yıllığına kiraya verilen iş yeri Konaklı’ nın en işlek caddesi üzerinde bulunmaktadır. Gerek hale yakın olması gerekse şehir merkezinde bulunan iş yerlerine yakınlığıyla tam bir merkez teşkil etmektedir. Böylelikle vatandaşlarımız kolaylıkla bankacılık işlemlerini yaptırabilecekler.

Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez Konaklı Beldesinin her geçen gün büyüyüp gelişen bir belde olmasından dolayı büyük bir ticari kapasiteye sahip olduğunu. Yeni yapılan banka inşaatının hemen yanında iki adet aynı büyüklük de daha banka yeri bulunduğunu. Banka yeri olarak ayrılan bu yerlerle ilgilide bazı kurumlar istekte bulunduklarını, istekte bulunan kurumlarla görüşmelerin devam ettiğini, görüşmelerde olumlu sonuç  alındığı takdirde belediyemiz tarafından kiraya kendilerine kiraya verileceğini söyledi.


İşlemler

Information

Yorum bırakın